Gostujući remi Austrije, Dilaver igrao 90 minuta

Tipp 3 Bundsliga

Gostujući remi Austrije, Dilaver igrao 90 minuta

Na tri utakmice Tipp 3 Bundeslige Austrije viđen je tek jedan pogodak. Dva meča završena su najnepopularnijim rezultatom, od kojih i meč Austrije iz Beča koja je gostovala kod Wolfsbergera. 

Emir Dilaver u gostujućem timu igrao je svih 90 minuta i tom prilikom zaradio je javnu opomenu u 21. minutu. Austrija ovim bodom nije popravila stanje na tabeli, i dalje je na petom mjestu sa 32 boda, dok je Wolfsberger šesti sa tri boda manje.

Drugi meč na kojemu nije bilo pogodaka igrali su Rapid Beč i Grodig što je ujedno bio i derbi ovoga kola. Grodig je ostao na drugom mjestu i sada ima 39 bodova, dok je Rapid trećeplasirani sa 35 bodova.

Neustadt je minimalnim rezultatom porazio Innsbruck na domaćem terenu, a jedini pogodak bio je djelo Rautera u 11. minutu. Neustadt je osmi sa 26 bodova, dok je Innsbruck posljednji sa svega 17 bodova.

Tipp3 Bundesliga Austrije, 24. kolo:

Wolfsberger – Austrija 0:0
Neustadt – Innsbruck 1:0 (Reuter 11.)
Rapid – Grodig 0:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.