Gostujući remi Zoryje, Šunjić isključen u 53. minutu

Premijer liga Ukrajine

Gostujući remi Zoryje, Šunjić isključen u 53. minutu

Zorya našeg Tonija Šunjića remizirala je na gostovanju u Zaporozhyu kod predposljednjeg Metalurga, a rezultat je nakon devedeset minuta glasio 1:1. 

Shturko je domaće doveo u vodstvo u 50. minutu, a problemi za goste nastavili su se i tri minuta kasnije kada je drugi žuti karton zaradio naš reprezentativac.

Šunjić je prvu javnu opomenu zaradio u prvom poluvremenu ito opravdano nakon grubog starta na koji je bio primoran kako bi spasio opasnu situaciju pred svojim golom, ali je drugi žuti karton koji mu je pokazan čini se bio prestrog. Do isključenja Šunjić je bio jedan od najboljih igrača na terenu.

Ipak Zorya je i sa igračem manje uspjela izjednačiti, a konačnih 1:1 u 62. minutu postavio je Boli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti