Gotovo je: FK Željezničar ima novog stopera!
Jovanović (broj 8)

Defanzivac postigao dogovor sa Plavima

Gotovo je: FK Željezničar ima novog stopera! · Saznajemo

S. Mlaćo

Željezničar će u narednim danima i zvanično dobiti novo pojačanje. Naime, na Grbavicu stiže iskusni defanzivac Aleksandar Jovanović (30).

Jovanović je prema saznanjima SportSport.ba potpisao ugovor na pola godine uz mogućnost produženja i pojavit će se na prozivci tima sa Grbavice koja je zakazana za 15. januar.

Postao je slobodan nogometaš nakon što mu je istekao ugovor sa južnokorejskim drugoligašem Jeju United i sutra će se pojaviti u glavnom bh. gradu.

Uz Jeju United, kroz karijeru je Jovanović ranije igrao još za Suwon Samsung, zatim Tianjin Tedu, Hajduk iz Kule, Novi Sad, Vojvodinu...

Već ranije je za SportSport.ba kazao da zna dosta o FK Željezničar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Čuo sam mnogo priča. Pa, moj djed je inače navijač tog kluba, dok mi je majka sa Pala", kazao je Jovanović.

FK Željezničar je u svoje redove već angažovao Ivana Lendrića, a pored Jovanovića na Grbavicu će stići i Aleksandar Kosorić koji se vraća sa Malte.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Sretno Plavi
10 1
Sqrt1921
Jako dobro pojacanje,pogotovo zbog visine. Nasa liga je na zalost na tom nivou da defanzivni igrac ako nema visinu odma je u manjoj prednosti za 50%.Dobra zamjena za Sipovica...
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi