Gotovo je: Morata pristao preći u United

Ostalo da se klubovi dogovore

Gotovo je: Morata pristao preći u United

...

Manchester United bi u narednim danima trebao potpisati prvo zvučno pojačanje za narednu sezonu.

Nakon što je javnosti otkriveno da Zlatan Ibrahimović neće u narednoj sezoni braniti boje Uniteda, Mourinho je krenuo u lov za novim napadačem.

Na njegovom radaru su se našli Alvaro Morata i Romelu Lukaku, a španski napadač je trenutno najbliži dolasku u momčad sa Old Trafforda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naime, prema tvrdnjama medija na Otoku, Morata je pristao na dolazak u Englesku, te je sada sve u rukama Uniteda i Reala iz Madrida, a novinari tvrde da će konačna cifra iznositi od 60 do 65 miliona eura.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi