4

Komentari (4)

tatatatko
aaa pa ja mislio igra za pola evrope kad samo juventus
Chupy
Hahahahahahha, pa ko je govorio da ce gdje ici?!?! Samo vi novinari. Promijenio je Pjanic unazad 3 mjeseca jedno 16 klubova po vama. Svaki drugi dan lupetate, te je u Realu, te u Barci, te Mančester ovaj, Man. onaj, pa malo Chelsea, ne znam ni ja vise gdje je igrao.
foco
bravo, sve je tako i upravu si sto posto samo neznam odakle nalaze te informacije pa i sam Pjanic je rekao da nema pojma o cemu pisu valjda im trba citanost a mi smo veci frajeri kad ih komentarisemo jer to i zele i to se placa
Chupy
Pa moraju nesto pisati drug, valja platu zaraditi, ali ne moraju siriti dezinformacije. Zaboli ih, ne snose nikakve posljedice zbog svog lupetanja.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.