Gotovo je, Vinko Marinović je novi trener FK Sarajevo

Dogovoreni detalji saradnje?

Gotovo je, Vinko Marinović je novi trener FK Sarajevo

Čini se da je sada sve stvar formalnosti, bar prema informacijama neslužbenim do kojih je došao SportSport. ba i da će FK Sarajevo uskoro i ozvaničiti saradnju sa novim šefom struke, a to će biti Vinko Marinović.

Još jučer je SportSport.ba pisao da je selektor mlade reprezentacije BiH Vinko Marinović najveći favorit za upražnjenju poziciju šefa struke FK Sarajevo.

Istina, neslužbeno saznajemo da su između aktuelnog šampiona BiH i Vinka Marinovića dogovoreni  detalji saradnje, te se očekuje da klub sa Koševa u narednim danima i službeno potvrdi angažman novog trenera.

Marinović je danas doputovao u Sarajevo na završne pregovore i očekuje se da konačni epilog bude potpisivanje ugovora.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vjeruje se da će Marinović sa Sarajevom potpisati dvoipogodišnji ugovor, a ovakav razvoj situacije znači i da će NFSBiH morati krenuti u potragu za novim selektorom mlade reprezentacije.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nedoni46
Ako ćemo realno, da je napredak, napredak je. Da voli Sarajevo nisam siguran ali eto ima podršku. Sretno
23 9
Chupy
O ovome covjeku nista ne znam. Ali smijeniti Husrefa, prvi na tabeli trenutno, dvije titule zaredom donio. U tom momentu smijeniti legendu FK Sarajeva. Ja ne mogu da shvatim?! U ovoj nasoj BiH sve nakaradno.
20 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi