Gotze se požalio: Trava na stadionu? Ista kao u mom dvorištu

Nezadovoljan uslovima u Monchengladbachu

Gotze se požalio: Trava na stadionu? Ista kao u mom dvorištu

Zvijezda Borussije iz Dortmunda Mario Gotze požalila se na uslove koje je njegov tim imao u nedjeljnoj utakmici protiv Borussije iz Monchengladbacha.

Milioneri su slavili sa 1:0 golom Marca Reusa iz prvog poluvremena, ali meč će najviše ostati upamćen po vrlo lošem terenu koji je otežavao igru fudbalerima obje ekipe.

Najoštriji u komentarisanju zaleđenog i oštećenog terena bio je Mario Gotze.

"Prvih dvadesetak minuta smo se osjećali kao da kližemo po ledu. Trava na stadionu je bila otprilike onakva kakva je i u mom dvorištu", rekao je Gotze.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Jasan komentar na uslove na stadionu "Borussia Park" imao je i trener Dortmunda Peter Stolger, koji je rekao da je teren bio katastrofalan.

Iz Borussije Monchengladbach su istakli da im je žao što su ugostili svog rivala na oštećenom terenu, a njihov sportski direktor Max Eberl je poručio da će on vrlo brzo biti zamijenjen jer ovakav nije dostojan bundesligaških utakmica.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi