Govedarica: Dolazim na prozivku ukoliko ne raskinemo ugovor

Još uvijek igrač Slobode

Govedarica: Dolazim na prozivku ukoliko ne raskinemo ugovor

D. Vejo

Nekadašnji član mlade reprezentacije BiH Miljan Govedarica još uvijek je član Slobode, a kako sam tvrdi ukoliko ne raskine ugovor, pojavit će se na prozivci.

Nekoliko dana nakon posljednjeg susreta prvog dijela sezone, trener Slobode Vlado Jagodić je istakao da ne računa više na usluge Miljana Govedarice.

Međutim, sa ovim fudbalerom ugovor još uvijek nije raskinut, a da li će biti teško je reći.

"Razočaran sam, čitam da je sportski direktor izjavio da sam napustio klub što nije istina. I dalje sam član Slobode i ako se ne uspijemo dogovoriti oko raskida ugovora dolazim na prozivku. Razočaran sam jer nas nekoliko nije dobilo platu koju smo zaradili, niti smo dobili novce za kirije", istakao je razočarani Govedarica.

"Većina mog ugovora nije ispoštovana, a rečeno mi je da sebi pronađem klub i donesem novce za obeštećenje iako šef ne računa na mene. Gdje je tu logika? Niko ne želi sa mnom da priča oko raskida ugovora i stvarno to ne mogu da razumijem", dodao je Govedarica.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi