Govedarica: Možemo iznenaditi Sarajevo

Govedarica: Možemo iznenaditi Sarajevo

Edmir Škorić

Iako im u susretu protiv Sarajeva niko ne daje nadu da mogu izbjeći poraz u redovima, Slavije se potajno nadaju da mogu iznenaditi komšije sa Koševa.

Slavija je ovog proljeća u seriji loših rezultata i u devet kola upisali su samo dvije pobjede, što je naslabiji učinak u nastavku sezone.

"Bez ikakvih dilema, Sarajevo je veliki favorit u ovom susretu. Moramo biti realni i priznati da oni imaju najkvalitetniji tim u ligi, ali to ne znači da ćemo ih dočekati sa bijelom zastavom. Želimo da se nadigravamo i da ih iznenadimo. Smatram da možemo iznenaditi lidera", rekao je mladi reprezentativac Miljan Govedarica.

Domaći sastav će igrati bez požutjelog Nemanje Veinovića. -Svi oni koji istrče na teren moraće da daju sve od sebe kao bi se dostojno suprostavilim protivniku", dodao je Govedarica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.