Govedarica: Olimpik je bio pravi potez, hvala mu za sve

Bivši fudbaler Olimpika

Govedarica: Olimpik je bio pravi potez, hvala mu za sve

D. Vejo

Bivši mladi reprezentativac BiH Miljan Govedarica postao je slobodan igrač.

Nakon završene dosta turbulentne sezone u tuzlanskoj Slobodi, Govedarica se okrenuo novim izazovima, pa je tako za novi klub ove zime izabrao sarajevski Olimpik čije je boje branio sve do danas, kako je prvobitno i bilo dogovoreno. 

No, zeleno-bijeli nisu uspjeli da obezbjede opstanak u eliti, ali kako kaže, ostaće mu duboko urezani u srcu.

"Stvarno, vrijeme provedeno u ovom klubu bilo je jako lijepo. Smatram da je dolazak u Olimpik bio pravi potez. Hvala mu za sve što mi je pružio. Ja se sada okrećem novim izazovima", izjavio je za SportSport.ba Miljan Govedarica.

Prema njegovim riječima sa Premijer ligom BiH je završio. Fudbalsko kaljenje nastaviće u nekoj drugoj zemlji.

"Imam ponudu iz Grče i Izraela. U jednoj od te dvije zemlje ću nastaviti karijeru", dodaje Govedarica.

Ovaj vezista je noseći dres Olimpika, dva puta se upisao u strijelce.

U dosadašnjoj karijeri je branio boje Slavije iz Istočnog Sarajeva, Donjeg Srema, Slobode iz Tuzle te na koncu Olimpika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi