Govedarica: Postoji kontakt sa Borcem

Borac ponovo želi mladog vezistu

Govedarica: Postoji kontakt sa Borcem

D. Vejo

Već odavno nije tajna da se banjalučki Borac nameračio da angažuje bivšeg vezistu tuzlanske Slobode i sarajevskog Olimpika Miljana Govedaricu.

Dugi pregovori koji su trajali zimus, pali su u vodu. Govedarica je odlučio da umjesto crveno-plavog, obuče zeleno-bijeli dres.

No, Banjalučani nisu odustali od svog cilja, pa su tako pregovori sa mladim i talentovanim vezistom ponovo pokrenuti. Bivši mladi reprezentativac BiH, skoro pa da je na pragu potpisa za Velikana iz Platonove.

"Tačno je da sam u pregovorima sa Borcem. Razgovarali smo nekoliko puta do sada, vidjećemo", kratko je za SportSport.ba prokomentarisao Govedarica.

Navodno, pomenuti vezista obavio je razgovor sa čelnicima banjalučkog kluba, te ih upoznao sa svojim zahtjevima.

Željko Vranješ, prozivku će obaviti sutra u 10 sati na Gradskom stadionu, a zanimljivo će biti to, ko će se pojaviti na istoj.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi