Grabčanović: Nedostaje nam i malo sportske sreće
Foto: tuzlarije.net

Direktor ŽRK Jedinstvo

Grabčanović: Nedostaje nam i malo sportske sreće

E. Dindić

Rukometašice Jedinstvo Atlas Relaxa pobjedom nad Katarinom zaključili su prvi dio sezone, a i 2016. godinu na najbolji način. 

Tim povodom kontaktirali smo Elmira Grabčanovića, direktora ekipe iz Tuzle da nam da svoje viđenje prvog dijela sezone.

"Teška sezona za nas, nove igračice, razni pehovi i neočekivani porazi. Ja lično nisam zadovoljan rezultatima, ubjeđen sam da ekipa može za jedno 40% više od ovoga što su pokazali u prvom dijelu sezone. Moram i da spomenem problem sa zaštitnom maskom Marijane Sorak kojoj nije dopušteno da igra iako svugdje u svijetu je to normalna pojava. Sorak je važan kotačić u igri našeg tima", rekao je Grabčanović za SportSport.ba, pa je dodao:

"Poslije toga kiks protiv Neretve gdje smo dobijenu utakmicu prokockali i faktički poklonili bod ekipi Neretve. Doveli smo šest novih igračica trebalo je vremena i njima da se priviknu na naš klub i rad u klubu. Nedostajalo nam je i malo sportske sreće u ovoj sezoni, ali također smatram da ni ekipa nije bila posložena i uigrana kako treba. Više je razloga od kasnog početka priprema do malog broja pripremnih utakmica. U narednim danima očekujem sastanak upravnog odbora gdje ćemo analizirati prvi dio sezone i utvrditi plan za drugi dio".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi