9

Komentari (9)

ooljaca
Jel moguce da na sve i jedan clanak napisan na ovom portalu moraju biti komentari u kojima 99% prevladava mrznja? Nije ni cudo sto nam je ovakva drzava kad smo svi velika ****a,nikad nam bolje necemo biti.Da bar hoce neka sila da baci koju atomsku i sve da nas sravni sa zemljom.
VelaHavle
Nek im svinjski posudi... to su braca s tribine
Samoiskreno
Klub se finansira iz gradskog budzeta kojim se treba stimulirati natalitet, graditi igralista, tehno parkovi? Nije ni čudo sto je Tuzla propala
Dino_2000
@Samoiskreno Ko kaze da je propala,sta lupetas.Skini se vise s kurca,kako sam sebi ne dosadis sa tim idiotskim komentarima.
Hase
Kako ti ne dosadiš sam sebi sa tim konstantnim komentarima, pusti ljude nek pišu šta hoće o Slobodi, šta te dotiče više cc. Nemaju o čemu drugom pisat, pa o nama će :D
Dino_2000
@Hase Ti si znaci neki moj pratilac,vidis nisam znao dai takvih ima.Slusaj me Hase,kad vidis da ja protiv bilo koje ekipe samo jednu ruznu rijec napisem slobodno mi jebi sve po spisku. Sve dok vidim da ima ljudi koji se raduju problemima u kojima se Sloboda nalazi jebacu vise od matere i juce i danas i sutra.
mirza24
Cekaju da prvo sebi ove klubske pijavice neradnicke prvo nahrane a onda sto ostane igracima
Dino_2000
Kako ce mi podnijeti Slobodomrsci, pocrkace kad procitaju da imaju novci.Jesu se i obradovali mater im jebem.
Manager95
Cekaju se ovi iz uprave da odvoje sebi pa onda igracima..sramotaaa!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.