8

Komentari (8)

Ma kakvi alarmi, s cime raspolazes s time i igras, FK Sloboda i FK Krupa idu u nizi rang takmicenja, ko ima para ima i solidnu ekipu, FK Sloboda nema para i nema vise Husica, gotovi su. FK Sloboda je u sjenci FK Tuzla City, u ostalom dva kluba iz istog grada to je mnogo za Tuzlu.
Mustafa
Grado pod hitno moraš napraviti rez u ekipi! Sloboda je za neprepoznati u odnosu na jesenju sezonu. Sve mogu shvatiti i neznanje i nekvalitet ali nezalaganje se ničim ne može opravdati! Saboterima, zabušantima, neznalicama i indisponiranim odmah noga u dupe. Pritisni upravu da hitno nekog dovede ko zna igrati fudbal! Izgubite li i od Veleža potpuno ćete potonuti i federalna Vam ne gine!
Vedox
Sto kazete novi poraz? Pa drugi je poraz zaredom nisu 10 utakmica zijanili. I to su oba poraza bila za ocekivat...
Brazuka
Ublehasi na čelu kluba. Sloboda ide u propast
ghast0
Zaljubljujem se u našu ligu sve više i više. Ovdje nećeš naći kvalitet Ronalda ali dosta drugih stvari, tereni, ponasanje igraca i njjihova sposobnost budu tako unikatna i zanimljiva. Nije uopste loša liga za one koji vole fudbal.
samoLagano
Ma dobra je nasa liga napredovat ce iz godine u godinu evo se haman i na tusnju postavlja novi teren
rodjak
nasu ligu jedino i pratim,ne bi pogledo Barcu ili MU ili neki drugi strani tim nema sanse,to ti je isto ko da gledas video igrice,ovo kod nas je pravi domaci fudbal sa drazima ali i sa manama sto daje interesantnost
ghast0
Imaš pravo to što kažeš
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.