Gradimir Crnogorac prezadovoljan nakon pobjede u "utakmici sezone"

Tuzlaci slavili protiv Krupe

Gradimir Crnogorac prezadovoljan nakon pobjede u "utakmici sezone"

E. Škorić

Sloboda je danas u meču 18. kola Premijer lige slavila protiv Krupe s 2:0.

Tuzlaci su u dosta teškom meču na kraju ipak ostvarili pobjedu sa dva gola u nastavku.

"U najavi sam susreta rekao da će biti sigurno jedna od najtežih utakmica u sezoni, što se pokazalo danas na terenu. Vidjeli ste da su obje ekipe ušle nervozno u utakmicu. Imali smo danas više želje, hrabrosti i borbe. Mislim da je bila zaslužena pobjeda. Momci su odigrali veoma korektno i ostavili su zadnji atom snage", rekao je Crnogorac, najavivši kratko duel sa Sarajevom narednog vikenda.

"Bezbroj puta smo pokazali da možemo protiv svakoga da igramo".

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Mustafa
Ko da si pobjedio Real ili Barcu ! Da vidimo sta ćeš napraviti u Sarajevu prijatelju.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi