Gradimir Crnogorac stekao UEFA Pro licencu

Trener Slobode

Gradimir Crnogorac stekao UEFA Pro licencu

A. Beganović

Šef stručnog štaba FK Sloboda, Gradimir Crnogorac, stekao je UEFA PRO licencu. 

Predanim radom i angažmanom prošao je uspješno sve izazove koji su pred njega postavljeni tokom edukacije.

U Centru za edukaciju N/FSBiH danas je branio temu pod nazivom "Analiza rada menadžmenta, organizacije prvog tima i omladinskog pogona u HNK Gorica". Za odbranu diplomskog dobio je ocjenu 10, a u stručnoj komisiji su bili Munir Talović, Haris Alić, Eldin Jelešković i Mensur Dogan.

"Kolektiv Slobode je od samog početka vjerovao u Gradimira i njegove sposobmosti. Mukotrpnim radom je stekao UEFA Pro licencu i to nas čini ponosnim. Kao igrač je ponikao u Slobodi, prve trenerke korake je napravio u Slobodi vodeći omladinske selekcije i prvi angažman kao šef stručnog štaba prve ekipe je imao upravo u Slobodi. Vjerujemo da može još mnogo napredovati ako se nastavi profesionalno odnositi prema svojim radnim zadacima i ako se bude u kontinuitetu edukovao, usvajao novije metode rada i pratio standarde", kazao je sportski direktor Kluba, Sanel Mašić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Gradimir Crnogorac je stažirao u hrvatskom klubu, HNK Gorica. Kao šef stručnog štaba ekipu je vodio u dvadeset i dvije utakmice. Kao fudbaler Slobode, nastupio je u četrdeset i četiri utakmice, postigao je tri gola i upisao je dvije asistencije.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti