Gradimir Crnogorac šef stručnog štaba FK Sloboda?

Nezvanično saznajemo

Gradimir Crnogorac šef stručnog štaba FK Sloboda? · Saznajemo

E. Škorić

Gradimir Crnogorac, bivši igrač Slobode, novi je šef stručnog štaba Tuzaka, saznaje SportSport.ba.

Admir Smajić jutros je imenovan za tim menadžera Slobode, a istu funkciju obavljao je i početkom prošle sezone, ali je nakon samo mjesec dana zbog zdravstvenih problema napustio Tušanj.

S tuzlanskim klubom dogovorio je saradnju na godinu dana, a u klubu će biti zadužen za stručni štab, odnosno šef svim ostalim trenerima.

Kako saznajemo, šef struke bit će Gradimir Crnogorac, bivši igrač Slobode, a uskor se očekuje i popuna ostalih mjesta u stručnom štabu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Crnogorac iza sebe ima zavidnu igračku karijeru, a ponikao je upravo u redovima Slobode. Kasnije je igrao za splitski Hajduk, dok je u Bosni i Hercegovini još nastupao za Bratstvo iz Gračanice, Zvijezdu iz Gradačca i Gradinu u kojoj je prije dvije godine završio svoju igračku karijeru.

Nakon što je okačio kopačke o klun Crnogorac se odlučio posvetiti trenerskoj karijeri. Jednu sezonu proveo je na mjestu trenera kadetske ekipe Slobode, a prošlog ljeta je dobio mjesto u stručnom štabu ovog kluba.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

GAziJA....
Ja sprdancije, ima li jos neko da ih vodi? Neka ponovo i Nalica vrate, 3 glave su pametnije od 2...
5 3
rehaTZ
E moja Slobodo
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi