Gradina nakon penala bolja od Bratstva

Bilo je veoma uzbudljivo

Gradina nakon penala bolja od Bratstva

S. Mlaćo

U finalu turnira u Miričini snage su odmjerili Bratstvo i Gradina,  a tim iz Srebrenika je slavi boljim izvođenjem jedanaesteraca.

Stojanov je donio vodstvo Bratstvu, da bi crveni karton dobio Diabang. Na 2:0 povisio je Stojanov iz slobodnjaka i činilo se da je sve gotovo. Ipak, nisu se predavali te golovima Muminovića i Hrstića dolaze do izjednačenja.

Nakon penala slavila je OFK Gradina.

"Ovim putem se zahvaljujemo našim vjernim navijačima čija podrška nije izostala ni danas!
Naredni vikend na rasporedu je turnir u Odžaku a Gradina će u subotu od 18 sati odmjeriti snage sa ekipom FK "Gornji Rahić".
Takođe zahvale na gostoprimstvu upućujemo domaćinu iz Miričine te im želimo puno sreće u narednoj sezoni Druge lige", istakli su iz Gradina.

Top Komentari

SilverTownBoys1333
Bratstvo uvelo novog igraca nakon crvenog. Molim novinara da se raspita. Hvala...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi