Stojanov ostaje u Bratstvu

Ništa od odlaska

Stojanov ostaje u Bratstvu

S. Mlaćo

NK Bratstvo je večeras na svojoj stranici potvrdilo ostanak Stefana Stojanova koji se nakon kraja protekle sezone gotovo sigurno nalazio na odlasku iz Gračanice.

Trebao je karijeru nastaviti u Radničkom iz Srema, no to se nije desilo i vratio se u Gračanicu.

Federalni prvoligaš je to i zvanično potvrdio.

"Iako je karijeru trebao nastaviti u Radničkom iz Srema, Stojanov se vraća u Bratstvo. Nakon nove runde pregovora postignut je dogovor, te se popularni Stole vraća u Gračanicu. Podsjetimo, on je u dresu našeg kluba odigrao 57 utakmica, te je postigao 13 golova i upisao 4 asistencije, a sada ga očekujemo boljeg nego ikada! Dobrodošao nazad Stefane!". stoji na stranici Bratstva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti