Gradonačelnik Bijeljine čestitao Radniku

Nakon dobre utakmice u Bugarskoj

Gradonačelnik Bijeljine čestitao Radniku

M. Jakovljević

Fudbaleri Radnika iz Bijeljine su u četvrtak remizirali sa bugarskim Beroeom u Staroj Zagori odigravši 0:0.

To je rezultat koji našem predstavniku i aktuelnom osvajaču Kupa naše zemlje daje vrlo realne šanse za plasman u 2. pretkolo Evropske lige, što bi bio sjajan rezultat za ovaj klub.

Nakon dobrog rezultata u Bugarskoj, čestitku Radniku uputio je i gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić.

"Dragi igrači, članovi stručnog štaba i Uprave - Hvala vam na dostojanstvenom premijernom predstavljanju našeg grada u fudbalskoj Evropi. Rezultat na ovoj utakmici je bio manje važan u poređenju sa činjenicom da je vaše zalaganje i kvalitetan rad na terenu i van njega počeo da daje rezultate o kojim smo mogli samo da maštamo u prethodnom periodu. Rezultat ostvaren u ovoj utakmici nam daje nadu da u revanšu možemo možemo pobijediti i izboriti prolaz u drugo kolo. Imat ćete snažnu podršku navijača u Banjaluci. Samo nastavite da radite kao i do sada i uspjeh neće izostati", stoji u pismu podrške gradonačelnika Bijeljine.

Revanš meč Radnika i Beroea igra se narednog četvrtka na Gradskom stadionu u Banjaluci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi