Gradski rivali vode borbu za Riada Bajića

Bh. napadač igra odlično

Gradski rivali vode borbu za Riada Bajića

U Bešiktašu su krenuli u potragu za novim napadačem, a turski mediji kao jednog od onih koji su u krugu kandidata spominju Riada Bajića. 

Mladi bh. napadač iza sebe ima odličnu polusezonu. Bajić je kao fudbaler Konyaspora postigao osam pogodaka i trenutno je drugi strijelac Superlige, a čini se da njegove dobre partije ne prolaze nazapaženo u Turskoj. 

Tamošnji mediji su objavili da se nakon Galatasaraya u borbu za Bajića uključio i Bešiktaš. Trener Gunes namjerava dodatno osnažiti svoj tim i ocijenio je da je upravo Bajić tip napadača kakvog želi dovesti, a u ovom trenutku nije poznato koliko je Bešiktaš spreman izdvojiti za transfer. 

Bešiktaš je i ove sezone jedan od favorita za osvajanje titule. U Superligi je trenutno na drugom mjestu sa bodom manje u odnosu na Basaksehir. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi