Gradski vijećnik sudio pripremnu utakmicu Zrinjskog i Olimpika

Političar sa sudačkom zastavicom

Gradski vijećnik sudio pripremnu utakmicu Zrinjskog i Olimpika

Generalnu provjeru danas su pred nastavak natjecanja u Premijer ligi BiH u Mostaru odigrali Zrinjski i Olimpik.

Plemići su na kraju slavili s 1:0 u ne baš dopadljivoj utakmici, na kojoj osim gola Bilbije, bilo još zanimljvih detalja no oni nisu bili vezani za igrače.

Zato jesu za sudce. Jedan od pomoćnih sudaca na utakmici danas je bio Silvio Bubalo, bivši nogometaš HŠK Zrinjski, dugogodišnji nogometni sudac i što je najzanimljivije, gradski vijećnik u novom sazivu gradskog vijeća grada Mostara. Bubalo je nakon nogometa otišao u nogometne sudije a posljednjih godina posvetio se i politici kao član HRS-a što mu je na netom završenim, kontroverznim mostarskim izborima donijelo mjesto u mostarskoj Vijećnici. Inače, Bubalo je za Zrinjski odigrao 119 utakmica i sudjelovao u prvom izlasku Plemića u europska natjecanja. 

Bubalo već dugo donosi odluke na nogometnom travnjaku, no one koje će morati donostiti u naredne 4 godine kudikamo su važnije od onih na nogometnom terenu. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ghast0
Ovaj je podoban
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi