Grafite: Džeko će uspjeti u Cityu

Wolfsburg odigrao prvu utakmicu bez Dijamanta

Grafite: Džeko će uspjeti u Cityu

Wolfsburg je i definitivno ostao bez svog najboljeg igrača i kapitena Edina Džeke, a Vukovi su odigrali sinoć i prvu utakmicu bez bh. reprezentativca.

Njemačka je ekipa u kontrolnoj utakmici sa visokih 4:0 bila bolja od Montpelliera, a ovo je ujedno bio i prvi susret koji je Wolfsburg igrao bez Edina Džeke, koji u ovom trenutku sređuje potrebnu papirologiju za prelazak u Manchester City.

"Bilo je malo neobično biti na terenu bez Edina. Ipak smo pokazali da možemo. Džeko je veliki igrač, svjetskog kalibra i siguran sam da će uspjeti u Manchester Cityu", rekao je nakon susreta sad već bivši Džekin saigrač Brazilac Grafite.

Pream posljednim informacijama, Džeko je kasno sinoć sletio u Njemačku, gdje će u britanskoj ambasadi predati za vizu Ujedinjenog Kraljevstva, nakon čega bi se trebao vratiti u Manchester na potpisivanje ugovora sa Građanima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.