Grahovac: Biće teško protiv Genka

Fudbaler Rapida

Grahovac: Biće teško protiv Genka

Banjalučanin Srđan Grahovac u ovoj sezoni pruža dobre partije, ali njegovom Rapidu i ne cvjetaju ruže u austrijskom šampionatu.

Ekipa iz Beča nakon 15 kola u Tipico Bundesligi zauzima petu poziciju sa 20 bodova, dok prvoplasirani Sturm ima deset bodova više.

"U prvenstvu imamo dosta problema. Može se reći da imamo turbulentnu polusezonu. Ljetos smo promijenili trenera, a od prije 10 dana ponovo imamo novog šefa stručog štaba. Što se mene tiče, igram redovno, zdrav sam što je najbitnije i upisao sam do sada 23 utakmice", rekao je Grahovac za SportSport.ba.

24-godišnji fudbaler potom se osvrnuo na nastupe u Ligi Evrope i večerašnji meč sa Genkom.

"Očekuje nas veoma teška utakmica proitiv kvalitetne ekipe Genka. Grupa je neizvjesna gdje svako svakog dobija. Sve četiri ekipe su u jedan bod razlike, tako da svi imaju šanse za prolaz dalje. Sa tri boda večeras bi došli na korak do plasmana u narednu rundu", izjavio je Grahovac.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi