Razgovor u Linzu za SportSport.ba

Grahovac: Imamo velike šanse

M. Skaka

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra će u Austriji započeti kvalifikacijski ciklus za odlazak na EP u Danskoj 2014. godine.

Naši rukometni Zmajevi u narednih nekoliko dana igraju dvije utakmice. Najprije će sutra u Linzu odmjeriti snage s Austrijom, a u nedjelju i sa Srbijom u Skenderiji. 

 

Atmosfera u našoj momčadi je odlična, igrači su puni optimizma i uvjereni su da će u Linzu pružiti dobru partiju, te se nadaju da će neporaženi krenuti ka Bosni i Hercegovini.

 

"Atmosfera je kao i svaki put na jednom visokom nivou. Radi se dobro, svi su raspoloženi i sutra ćemo dati sve od sebe, stoposto, kao i svaki put. Uvijek imamo šansi, ali sve zavisi od našeg ulaska u sutrašnju utakmicu. Imamo velike šanse", rekao je naš reprezentativac Nebojša Grahovac za SportSport.ba.

 

Sutrašnji meč počinje u 20:25 sati uz direktan TV prenos na BHT 1.  Za kraj dodajmo da će SportSport.ba svoje čitatelje obavještavati o svim aktuelnostima kada je u pitanju rukometna reprezentacija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.