Veznjak Čelika vjeruje da će uz maksimum cijele ekipe nadigrati Krupu, koja je u prvom kolu na domaćem terenu pobijedila Zeničane

Veznjak Čelika uoči Krupe

Grahovac: Moramo iskoristiti prednost domaćeg terena i ostvariti pobjedu

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika sutra će u Zenici dočekati Krupu u okviru 1/16 finala Kupa BiH. Zgusnut raspored u narednom periodu vjerovatno će donijeti nekoliko promjena u ekipi Čelika, ali cilj crno-crvenih je prolazak u dalju fazu takmičenja.

Jedan od boljih igrača Čelika u posljednjih nekoliko utakmica je i omaleni veznjak Vladimir Grahovac, koji je optimista pred naredni meč, te se osvrnuo i na protivnika, koji u svojim redovima više nema najboljeg strijelca lige.

„Utakmica će biti teška za nas, Krupa je kvalitetan protivnik, to su svakako i pokazali u dosadašnjem dijelu prvenstva. U svlačionici vlada dobra atmosfera, spremni smo za ovaj zgusnuti raspored u narednom periodu, kada ćemo svaka tri dana imati utakmicu. Mislim da smo sutra u prednosti nad gostima jer igramo kod kuće, pred našim navijačima, kojima se ovom prilikom zahvaljujem na velikoj podršci u ovoj sezoni. Ako damo svoj maksimum, onda prolaz u narednu fazu takmičenja neće doći u pitanje“, ističe Grahovac.

U posljednje vrijeme se ustabilio u početnoj postavi, a olakšanje za Čelik sutra je što za Krupu više ne igra Elvir Koljić.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

„Sigurno da im dosta fali Koljić, ali i bez njega su pokazali da su kvalitetna ekipa. Kada je u pitanju moj status i igre, zadovoljan sam u posljednje vrijeme, igram standardno i dajem svoj maksimum. Nastojat ću da tako nastavim i u narednom periodu“, kazao je Grahovac.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi