Grahovac: Nadam se da ćemo što prije izaći iz krize i napredovati na tabeli
Omaleni veznjak očekuje da njegov tim na Grbavici odigra dobar meč i ostvari pozitivan rezultat

Veznjak Čelika za SportSport.ba

Grahovac: Nadam se da ćemo što prije izaći iz krize i napredovati na tabeli

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika u nedjelju će gostovati kod Željezničara, gdje su u finišu prošle sezone slavili 1:2 na veliko iznenađenje svih prisutnih na stadionu Grbavica.

U ovoj sezoni Željezničar je u vrhu tabele, dok je Čelik i pored najave da se mogu boriti za vrh ipak u donjem dijelu Premijer lige, zbog loših rezultata u posljednje vrijeme.
Igrač kojeg obožava svaki trener jer mnogo ne priča, a izvršava sve trenerove zamisli, te igra na pozicijama, gdje god je potrebno uskočiti.

Vladimir Grahovac najavio je za SportSport.ba naredni susret svoje ekipe

"Očekuje nas teška i zahtjevna utakmica, znamo da je Željezničar u dobroj formi i nalaze se u vrhu tabele. Mi smo dobro radili ove sedmice, pripremamo se za naredni meč i nadamo se da uz dobar pristup i angažman svih igrača možemo odigrati dobru partiju i postići dobar rezultat na Grbavici" ističe Grahovac.

Prošle sezone Čelik je slavio na Grbavici, a nada se da mogu ostati neporaženi i u nedjelju

"Cilj nam je odigrati dobar meč i ostati neporažen, mislim da to možemo, na nama je da pokažemo na terenu da smo dobar tim. Igramo bez par igrača koji su standardni, ali vjerujem da igrači koji dobiju šansu vjerujem da će iskoristiti povjerenje i dati svoj maksimum" nada se veznjak Čelika.

Nakon Željezničara slijede nešto lakše utakmice

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nadam se da ćemo se izvući iz krize u kojoj se nalazimo i da ćemo ostvariti bolje rezultate, te se rezultatski popraviti na tabeli", kazao je za SportSport.ba Vladimir Grahovac.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi