Iako smo favoriti...

Grahovac: Ne smijemo se opustiti protiv Estonije

Rukometni Zmajevi nalaze se na korak do baraža za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2015. godine. Neophodno je ostati neporažen u sutrašnjem duelu sa Estonijom u Vitezu.

Rukometaši su u seriji pobjeda, a nakon slavlja u Latviji, apetiti su porasli, ali i euforija. Golman Nebojša Grahova govorio je za naš portal o utakmici s Latvijom, sutrašnjoj utakmici, "crnoj rupi"...

"Dobro smo krenuli, dobro smo ih snimili, kao i u prvoj utakmici. Trčali smo puno, što je  bila naša prednost u odnosu na na njih. Igrali smo dobru odbranu, zabijali neke lake golove, ali poslije smo pali. Imamo taj neki pad, koji ćemo ispraviti", rekao je Grahovac za SportSport.ba, dodavši: 

"Sve ekipe, pa i one najveće, imaju rupe. Mi to nekako malo više istaknemo, vratimo protivnika u igru, što ne bi trebali raditi, ali to je na selektoru i stručnom štabu, da pronađu rješenje i da to spriječe".

"Što se tiče Estonije, mislim da bi trebali pobijediti. Veliki smo favoriti, ali prije dvije godine smo od iste te ekipe izgubili iako smo imali jača imena na papiru. Treba dati stoposto u tom meču, pa onda razmišljati o Portugalu", dodao je naš golman.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.