8

Komentari (8)

YouTalkinToMe
Svi smiju povesti loptu i driblati, čak i ter stegen, samo pjanic ne smije potrcati sa loptom a da ne govorim da mu padne na pamet da dribla. Samo uz mjesta je dodaj.
Barbarez9
Nije on igrao, on je dodavao....
Arnel925
Da nije Pjanke ušao bilo bi 4-4. To je igrač koji daje stabilitet
aaaa1111
Da je Real na ovaj nacin pobjedio bio bi naslov, uz pomoc sudija Real opet slavio.
user1606950187
Real 3 gola iz penala koji nije bio ovdje samo jedan gol sporan
realno_govoreci
Nemoj pokusavati popraviti ono sto se popraviti ne moze. I Real i Barca imaju ogromnu naklonost sudija.Ova ruka danas je toliko ofirna bila da ofirnije ne moze biti.Sudija stoji par metara od igrača i sve gleda.Buskets bukvalno sebi spušta loptu i kreira se kontra iz koje je gol.Sudija ni da pogleda Var a kamo sta drugo.Poklopi se i šuti i nemoj pokušavati porediti kada i jedni i drugi isto i imaju.
YouTalkinToMe
To se i ne moze porediti jer barcelona bi pobjedila i bez da je taj drugi gol priznat a real dobije pomoc var-a i sudija bas kad im treba za pobjedu.
cccccc
realno_govoreci, Smiješno ti je opravdanje. Što da se poklopimo? Našao si tu prosipat pamet nakon jedne odluke i u korist Barcelone? Šta ćemo sa penalom na Ramosu ove sezone kada on prvo gura Lenglea? Takav isti penal se nije svirao Granadi protiv Reala zar ne? Samo što to i jeste stvarno bio penal. To je ono što ljude frustira što se takve stvari ne sude protiv Reala. Šta ćemo sa crvenim kartonom Barceloni protiv Celte? Pa nesvirani penal na Messiju protiv Levantea? Pa sumnjiv penal Getafeu protiv Barcelone? Nije to nikakav alibi nego činjenice. Ti se sad uhvatio ovog jednog neregularnog gola i sad ti je to kao dokaz da se ijednim i drugim pomaže isto iako čitava Španija nakon gotov svake utakmice bruji o pomoći sudija Realu? Nemoj nas nasmijavati, iz aviona se vidi da si navijač Reala. Pogledaj samo izjave Zidana da mu je dosadilo što se nakon svake utakmice Reala priča samo o sudijama. Ne govore samo ljudi iz Barcelone tako o Realu...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.