Granit Xhaka i zvanično u Arsenalu!

Švicarac potpisao ugovor

Granit Xhaka i zvanično u Arsenalu!

Švicarski reprezentativac Granit Xhaka od danas je i zvanično u Arsenalu. 

Dosadašnji fudbaler Borussije M'Gladbach u proteklom periodu se intenzivno povezivao sa Arsenalom i bilo je samo pitanje dana kada će londonski klub ozvaničiti transfer, a špekuliše se da visina transfera iznosi oko 30 miliona funti. 

"Xhaku smo pratili već neko vrijeme i on je igrač koji donosi kvalitet našem timu. Želimo mu uspješan nastup na Evropskom prvenstvu i čekamo njegov dolazak u Arsenal", izjavio je trener Arsene Wenger. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj 23-godišnji veznjak je u protekloj sezoni postigao tri pogotka i upisao jednu asistenciju. Karijeru je počeo u Baselu iz kojeg je 2012. godine otišao u Borussiju M'Gladbach.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti