Grant potvrdio: Napuštam Partizan

Privatni razlozi

Grant potvrdio: Napuštam Partizan

Trener Partizana Avram Grant potvrdio je da će na kraju sezone napustiti klub, ali nije htio da otkriva privatne razloge zbog kojih je donio takvu odluku.  

"Tužan sam, ali takav je život. Svi treba da gledamo napred, u budućnost, i klub, i navijači, i ja. Prošle sedmice sam donio odluku da iskoristim klauzulu iz ugovora i odem“, rekao je Grant za B92.

 

Izraelski stručnjak je pojasnio i da je ranije imao slične klauzule, uz objašnjenje da je ona postojala, jer nije dobro poznavao zemlju i ligu u koju dolazi. 

 

"Iz privatnih razloga odlučio sam se za ovu opciju. Moj plan bio je da ostanem duže, ali, uvijek se u životu desi nešto neplanirano. Detalje bih zadržao za sebe“, dodao je Grant. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.