Grasshoppers se žali zbog kazne za Hajrovića

Misle da su četiri utakmice previše

Grasshoppers se žali zbog kazne za Hajrovića

Odlukom Disciplinske komisije FS Švicarske u utorak fudbalski reprezentativac Izet Hajrović kažnjen je sa četiri utakmice suspenzije zbog crvenog kartona koji je zaradio u susretu sa St. Gallenom zbog udaranja protivničkog igrača glavom. 

Zbog mišljena da je kazna od četiri utakmice suspenzije pretjerana za njihovog fudbalera Skakavci će FS Švicarske uputiti žalbu na ovu odluku Disciplinske komisije.

Ipak, ukoliko žalba Grasshoppersa ne bude usvojena Hajrović će propustiti utakmice protiv Thuna, Lausanne, Siona kao i gradski derbi protiv FC Zuricha, koje bi mogle biti ključne u borbi za sami vrh u švicarskoj Super ligi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.