Grasshoppers želi Seada Hajrovića

Braća Hajrović u istom timu

Grasshoppers želi Seada Hajrovića

M. Šljivak

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, Sead Hajrović, vjerovatno će u narednoj sezoni nositi dres Grasshoppersa za kojeg nastupa i njegov stariji brat Izet.

Nakon što londonski Arsenal nije produžio ugovor sa 20-godišnjim defanzivcem, on je postao slobodan igrač, a pored nekoliko ponuda koje ima nalazi se i ponuda Grasshoppersa, što je potvrdio i sportski irekto tima iz Ciriha Michael Skibbe.

"Poslali smo ponudu Seadu Hajroviću i uskoro očekujemo njegov odgovor na ponudu", kratko je prokomentarisao Skibbe.

Hajrović je prošao omladinske kategorije Arsenala, no nije dobio profesionalni ugovor, pa je veći dio karijere proveo na posubama u engleskim niželigašima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.