Na Grbavici upaljeni reflektori u 19:41

Na Grbavici upaljeni reflektori u 19:41

M. Šljivak

FK Željezničar se oprašta od legendarnog Ivice Osima.

Klub je uputio poziv navijačima da se večeras pojave na Grbavici gdje u se upalila svjetla na reflektorima u 19:41, što simbolizuje godinu rođena čuvenog Štrausa.

Dosta njih je to i učinilo i na taj način su odali počast čuvenom treneru koji je vodio Željezničar do najvećih uspjeha.

Reflektori na stadionu Grbavica radit će 81 minut.

Riječi Piksija Stojkovića jasno pokazuju ko je bio Ivica Osim

Čuveni fudbaler i fudbalski stručnjak zadužio je mnoge tokom velike karijere i od njega se opraštaju brojna poznata fudbalska imena.

Među njima je i aktuelni selektor Srbije Dragan Stojković Piksi. On je samo jedan u nizu fudbalera koji je radio s čuvenim Švabom i o legendi bh. fudbala ima samo riječi hvale.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ostavio je dubok trag u mojoj igračkoj karijeri. Imali smo super saradnju", počeo je priču Stojković i nastavlja:

"Mundijal u Italiji i sve što smo tamo doživeli ostat će u posebnom sjećanju. Pamtit ću ga kao inteligentnog čoveka i fudbalskog stratega koji je imao sjajnu intuiciju. Ivica Osim je bio jedno od najznačajnijih fudbalskih imena nekadašnje Jugoslavije i tako će ostati upamćen. Neka mu je vječna slava", rekao je Stojković.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi