Grbavica i Banja Ilidža najposjećenije

Na osam susreta 16.250 gledalaca

Grbavica i Banja Ilidža najposjećenije

Adnan Beganović

Osam utakmica 16. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine s tribina je prema službenim izvještajima delegata pratilo 16.250 gledalaca.

Najveći broj gledalaca privukao je mali sarajevski derbi između Željezničara i Olimpica, a na Grbavici je prema službenom izvještaju bilo oko 6.000 gledalaca.

U Gradačcu je duel Zvijezde i Sarajeva s tribina gledalo oko 3.500 gledalaca, dok je u Tuzli pobjedu Slobode nad Travnikom (4:0) s tribina posmatralo oko 2.500 gledalaca.

Najmanja posjeta zabilježena je u Ugljeviku, gdje je susret Radnika i Širokog s tribina posmatralo oko 300 gledalaca.

Posjete na stadionima u 16. kolu Premijerl ige BiH:
Željezničar - Olimpic - 6.000 gledalaca
Zvijezda - Sarajevo - 3.500
Sloboda - Travnik - 2.500
Zrinjski - Slavija - 1.500
Vitez - Čelik - 1.000
Borac - Mladost - 750
Drina - Velež - 700
Radnik - Široki Brijeg - 300

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.