Scene s Grbavice nakon meča s Veležom pokazuju kakve navijače ima FK Željezničar

Zajedničko slavlje

Scene s Grbavice nakon meča s Veležom pokazuju kakve navijače ima FK Željezničar

M. Šljivak

Navijači i igrači FK Željezničar zajedno su proslavili večerašnju pobjedu protiv FK Velež u susretu koji je odigran na Grbavici.

Tim Edisa Mulalića slavio je s 2:0. Pogotke su postigli Joseph Amoah (51.) i Nedim Mekić (90+2'p).

Atmosfera na Grbavici je i večeras bila spektakularana. Domaći sastav imao je veliku podršku, a nakon utakmice igrači i navijači zajedno su slavili.

Igrači Željezničara postrojili su se pred navijače. S južne tribine čula se pjesma, a fudbaleri Plavih su se priključili slavlju.

Pogledajte scene s Grbavice nakon završetka utakmice. Ovo je još jedan pokazatelj kakve navijače imaju Plavi.

Željezničar je nakon 15 odigranih utakmica na trećem mjestu Premijer lige Bosne i Hercegovine. Plavi su osvojili 25 bodova.

Tim Edisa Mulalića naredne sedmice ima još jedan težak izazov i idu na gostovanje u Srebrenik kod Tuzla Cityja.

Trener Željezničara zadovoljan je trijumfom svog tima. Istakao je da su dosta naučili iz prve utakmice i poraza od 3:1.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Dobro smo se spremili za Velež. Teška utakmica protiv tima koji ima dobre pojedince. Mislim da su igrači dobro odgovorili na njihov sistem igre. Trebali smo malo bolje u zadnjoj trećini odigrati da bismo poveli u prvom dijelu".

"Bili smo skocentrisani, dobri u tranzicijama. Imamo to što imamo, ne može biti perfektno. Dobra utakmica. Bili smo pametniji u odnosu na prvi meč i rezultat je došao", istakao je Edis Mulalić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

FahroKonjHodzic
jest propo stadijon fakat propo koda gledam seosku ligu sonim zidom i sibljem fala na 700 lajkova fahro
5 6
imeiime
BiH mora ukinuti ove takozvane vatrene navijace. Mislim da bi bez njih fudbal bio mnogo bolji i publika bi se vratila na stadione. Klubovi nemaju nikakvu korist od njih, samo trosak i dodatne glavobolje. Velika vecina njih su narkomani i kriminalci. Trebalo bi tjerati policiju da im lomi kosti cim ih primijete.
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi