Grbavica spremna za duel Želje i Radnika

Teren očišćen od snijega

Grbavica spremna za duel Želje i Radnika

E. Škorić

Meč 18. kola Premijer lige BiH između Željezničara i Radnika igra se danas od 14 sati na Grbavici.

Ovim mečom kompletirat će se prvi dio sezone u Premijer ligi BiH, a Željo ima priliku da nastavi sjajan niz pobjeda i da proljeće dočeka na prvom mjestu.

Zbog obilnih padavina postojala je određena sumnja da će se meč pomjeriti, te da će, baš kao i onaj sa Sarajevom, ali i sa Širokim, biti odigran u novom terminu.

Međutim jutros su na Grbavici domaćini uspjeli da osposobe teren i očiste ga od snijega, pa su se stekli kakvi-takvi uslovi da se susret odigra danas.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi