Na Grbavici rade punom parom da osiguraju uslove za igru
Čišenje snijega s terena na Grbavici počelo je u jutarnjim satima kako bi sve bilo spremno za početak utakmice između Želje i Radnika (Foto: FK Željezničar)

Željo dočekuje Radnik

Na Grbavici rade punom parom da osiguraju uslove za igru

E. Čaušević

Fudbaleri Željezničara danas igraju na domaćem terenu protiv Radnika meč 18. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Utakmica na Grbavici igra se od 14 sati, a organizatori čine sve kako bi teren bio spreman za početak meča. Problem u većem dijelu Bosne i Hercegovine napravio je snijeg koji je jučer neumorno padao, no čini se da će sve biti spremno za meč Želje i Radnika u Dolini ćupova.

Iz sarajevskog kluba su saopštili da čišćenje terena ide prema planu, te da će teren biti spreman za meč posljednjeg kola jesenjeg dijela prvenstva.

Za današnji meč Željezničara i Radnika bit će otvorene sjeverna i zapadna tribina.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi