Grbavicom odjekivalo: Amar Amar, Osim Osim

Svi žele povratak Brke

Grbavicom odjekivalo: Amar Amar, Osim Osim

E. Škorić

Iako je dva puta vodio, Željezničar je protiv Zrinjskog osvojio samo bod (2:2) u sedmom kolu Lige za prvaka.

Pogoci Bogičevića i Zeca nisu bili dovoljni za Željezničar da upiše novu pobjedu, pošto su Hajdarević i Handžić na drugoj strani pronalazili put do mreže Vedrana Kjosevskog.

Želji je bila neophodna pobjeda da se vrati u trku, a ovako s 2:2 je i dalje tim iz Mostara na plus tri, praktično i četiri jer ima bolji međusobni skor.

Nezadovoljni su na Grbavici, a dobar dio navijača je po završteku utakmice skandirao "Amar, Amar, Osim, Osim", čime je traženo da se vrati čovjek koji je Plavima donio brojne trofeje u proteklom periodu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Teško da će se u skorije vrijeme Amar Osim vratiti u klub, no navijači očigledno smatraju da bi njegovim dolaskom stvari krenule nabolje.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mesa.Sabanadzovic
Jebo vas brko đubrad jena
8 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi