Grci se ne trebaju nadati: Ahmetović potpisuje novi ugovor sa FK Sarajevo

Iskusni napadač ostaje na Koševu

Grci se ne trebaju nadati: Ahmetović potpisuje novi ugovor sa FK Sarajevo · Saznajemo

Samir Mlaćo

Početkom iduće sedmice Mersudin Ahmetović (32) potpisat će novi ugovor sa FK Sarajevo, potvrđeno je za SportSport.ba iz agencije koja zastupa iskusnog nogometaša. 

Ahmetović iza sebe ima sjajnu polusezonu, prvi je strijelac Premijer lige sa 13 pogodaka, te udarna igla FK Sarajevo. Na Koševu su jasni da žele ovog nogometaša i u drugom dijelu sezone gledati u bordo dresu i čini se da će sve u narednim danima i biti kompletirano.

Ahmetović je na Koševo stigao iz FK Sloboda, a iza sebe ima i internacionalno iskustvo. Za njegove usluge zainteresiran je i član grčke Super lige ekipa Lamije, ali prema svemu sudeći od toga neće biti ništa.

Trenutni ugovor sa FK Sarajevo veže ga do ljeta ove godine.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi