Grci tvrde: Kosorića želi Platanias

Na meti prvoligaša

Grci tvrde: Kosorića želi Platanias

Bh. defanzivac Aleksandar Kosorić mogao bi karijeru nastaviti u Grčkoj. 

Ako je vjerovati pisanju tamošnje Gazzette, za usluge ovog 30-godišnjeg igrača zadnje linije je interes pokazao Platanias iz Chanije koji se takmiči u elitnom rangu grčkog fudbala, odnosno Super ligi. 

Kosorić je trenutno slobodan igrač, budući da mu je krajem sezone istekao ugovor sa bijeljinskim Radnikom, a ostaje da se vidi da li će doći do transfera u ekipu koja je proteklu sezonu okončala na sedmoj poziciji. 

Ukoliko Kosorić potpiše za Platanias, to mu neće biti prva avantura izvan naše zemlje. On je, podsjećamo, u prošlosti još igrao za Radnički Niš, Rad, Partizan i Erbil iz Iraka. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U protekloj sezoni Kosorić je odigrao ukupno 31 meč. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi