Grci tvrde: Vranješ na ljekarskim pregledima u Atini

Ništa od Crvene zvezde?

Grci tvrde: Vranješ na ljekarskim pregledima u Atini

Sudeći prema pisanju pojedinih grčkih medija, Ognjen Vranješ će karijeru nastaviti u redovima AEK-a. 

Proteklih dana reprezentativac BiH je bio u pregovorima sa Crvenom zvezdom i očekivalo se da će se vratiti u beogradski klub, međutim, kako stvari stoje, od toga neće biti ništa u zimskom prijelaznom roku.

Mediji u Grčkoj su objavili da je Vranješ dogovorio sve uslove sa AEK-om i navodno je sinoć stigao u Atenu kako bi prošao ljekarski pregled. 

Ukoliko se pisanja grčkih medija ispostave kao tačna, Vranješ bi mogao postati novi član AEK-a tokom dana i to bi mu bio 11. klub u karijeri. 

Podsjetimo, Vranješ je posljednji angažman imao u Tom Tomsku s kojim će se sporazumno razići zbog loše finansijske situacije u klubu.

Potražite više informacija na temu Super League:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi