Grčka zvijezda stiže u Romu?

Pojačanje u napadu

Grčka zvijezda stiže u Romu?

M. Šljivak

Trenutno vodeći sastav italijanske Serie A Roma spremna je u januarskom prelaznom roku u svoje redove dovesti napadača Olympiacosa i reprezentacije Grčke Konstantinosa Mitrogloua.

Mitroglou igra u fantastičnoj formi ove sezone. Njegovih 17 golova u 15 utakmica u dresu Olympiacosa privuklo je pažnju mnogih klubova, a jedan od interesanata je i Roma, koja bi 25-godišnjeg napadača željela vidjeti u svojim redovima već od januara.

Pored Rome, interes za ovog sjajnog napadača pokazali su još Liverpool i Borussija iz Dortmunda, pa je izvjesno da će Mitroglou već u januaru napustiti redove Olympiacosa.

Njegova cijena na tržištu je svega pet miliona eura.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.