Griezmann: Napuštam Atletico samo ako Simeone prvi ode

Francuz ostaje u Madridu

Griezmann: Napuštam Atletico samo ako Simeone prvi ode

Endin Čaušević

U španskim medijima sve više se špekuliše o tome da će Antoine Griezmann napustiti Atletico Madrid.

Griezmann je ovog ljeta imao nekoliko ponuda, ali je odlučio da ostane u Atleticu. Ipak, mediji u Španiji tvrde da će francuski reprezentativac u januaru napustiti Madrid, te da će svoju karijeru nastaviti u dresu Manchester Uniteda.

"Ja ću otići iz Atletico Madrida samo u slučaju da ode Diego Simeone. Sve dok je on tu i ja ću biti. Prije nego što sam produžio svoju ugovor nazvao sam njega da vidim da li će ostati. Kada je rekao da hoće nisam puno razmišljao. Od njega mogu dosta naučiti i nema potrebe da idem", rekao je Griezmann.

Pored Manchester Uniteda interes za ovog fufbalera pokazao je i PSG koje je spreman platiti pravo bogatstvo za Griezmanna.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"PSG nije trenutno u mom fokusu jer sam sretan u Španiji. Jedino ako bi Simeone prešao u PSG ona bih bio u velikoj dilemi", dodao je francuski fudbaler.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi