Griezmann ne sakriva planove za kraj karijere: Barcelona, SP u Kataru, pa MLS

Francuz otvoren

Griezmann ne sakriva planove za kraj karijere: Barcelona, SP u Kataru, pa MLS

Antoine Griezmann je nakon par godina intenzivnih špekulacija ljetos konačno napustio Atletico Madrid i prešao u Barcelonu.

Plaćen je francuski napadač 120 miliona eura, ali u prvoj sezoni na Nou Campu nije impresionirao.

Čak su se pojavile informacije da bi ga Barcelona mogla ekspresno prodati, ali je Griezmann odlučan u namjeri da ostane na Nou Campu i pokaže koliko vrijedi.

Njegov ugovor sa Barcom važi do 2024. godine, a ukoliko ga "odradi" do kraja već će biti na zalasku karijere pošto mu je sada 29 godina.

Griezmann je govorio o planovima za budućnost i otvoreno poručio da će se na zalasku karijere namjerava okušati u najjačoj američkoj ligi, MLS-u.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Osvajanje La Lige i Lige prvaka sa Barcelonom je san i glavni cilj, nakon toga slijedi Svjetsko prvenstvo u Kataru, a potom MLS", rekao je Griezmann, pa dodao:

"Ne znam u kojem bih timu tamo igrao, ali zaista to želim. Ciljam na završetak karijere u SAD-u. Ako bude moguće, volio bih biti dio tima koji će se boriti za titulu".

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti