Griezmann o ostanku u Atletico Madridu

Razlog odbijanja Mourinha

Griezmann o ostanku u Atletico Madridu

Eldar Ganibegović

Antonie Griezmann je bio na meti mnogih timova, najviše Manchester Uniteda, međutim odlučio se na ostanak u Atleticu i potpisao novi ugovor do 2022 godine. 

Kaže kako bi odlazak iz Atletica bio prljav potez jer je Atletico pod trasnfer kaznom do januara što znači da ne bi mogli pronaći adekvatnu zamjenu. 

"Najviše sam ostao zbog transfer zabrane. Atleticu sam potreban više nego ikad i osjetio sam da trebam ostati. Da sam otišao bio bi to loš potez. Ne bih se dobro osjećao, ne bih bio osoba koja sam sad da sam napustio klub" , istakao je Griezmann.

"Razgovarao sam s Diego Simoneom oko svega, o svim mogućim opcijama kao i mome ostanku i nastavku karijere u klubu. Onda smo sve finalizirali s glavnim izvršnim direktorom Miguel Angel Gilom. Mnogo respektujem klub, ljude i navijače da bi ih tek tako napustio, dali su mi sve", rekao je  Griezmann. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi