Griezmann: Pokazali su da su ratnici, baš kao moj Atletico

Luksemburg šokirao Francuze

Griezmann: Pokazali su da su ratnici, baš kao moj Atletico

Endin Čaušević

Reprezentacija Luksemburga sinoć je šokirala fudbalski svijet jer je uspjela sačuvati svoju mrežu protiv Francuske i osvojiti jedan bod.

Ovaj bod Luksemburga na gostovanju vjerovatno je jedan od najvećih u historiji ove ekipe, a ni sami igrači ove ekipe nisu mogli vjerovati da su osvojili jedan bod protiv moćne Francuske. Nakon utakmice Antoine Griezmann je poručio da je ponosan na igrače Luksemburga jer su ga posjetili na njegov Atletico Madrid.

"Bilo je jako teško jer smo igrali dvije utakmice u četiri dana. Pogotovo je meni bilo teško jer sam suspendovan u klubu i nisam igrao već neko vrijeme. Pred nama je bilo 11 ratnika i meni je to bilo odlično jer su me podsjetili na Atletico Madrid. Iako su nam uzeli bod moram priznati da sam ponosan na njih", rekao je Griezmann, te dodao:

"Ispromašivali smo se previše i ne pamtim kada smo bili ovako neefikasni. Imamo još dvije utakmice i borit ćemo se do kraja. Cijeli tim vjeruje da ćemo biti prvi na kraju. Razočarani smo što nismo osvojili tri boda, ali život ide dalje".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije