Griezmann poludio nakon pitanja o transferu
Foto: EPA

Ne želi pričati o odlasku

Griezmann poludio nakon pitanja o transferu

Midhat Šljivak

Francuski napadač Antoine Griezmann poludio je nakon što su ga pitali o mogućem transferu u Manchester United.

Sjajni napadač Atletica se već dugo povezuje sa Crvenim đavolima, a posljednje špekulacije govore kako bi Griezmann uz klupskog kolegu Saula Nigueza, mogao postati član Uniteda za nevjerovatnih 170 miliona eura.

Francuz nije želio da komentariše ove špekulacije, a nakon pitanja novinara je poludio.

"Messija i Ronalda niko ne ispituje za transfere. Pustite me na miru, mrzim ta pitanja. Nije pošteno prema navijačima Atletico Madrida", rekao je Griezmann.

Klauzula u ugovoru francuskog fudbalera iznosi nevjerovatnih 100 miliona eura i već dugo vremena se povezuje s prelaskom na Teatar snova.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovaj 25-godišnji napadač je Atletico pojačao 2014. godine. Stigao je iz Real Sociedada, a u dresu Jorgandžija je stekao svjetsku slavu.

Ove sezone je odigrao 15 utakmica u Primeri, a postigao je šest golova uz četiri asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti