Griezmann: Pripremio sam se kao da ostajemo do 23. avgusta, ponio sam i PlayStation

Vjeruje da Barca može do finala

Griezmann: Pripremio sam se kao da ostajemo do 23. avgusta, ponio sam i PlayStation

E. Čaušević

Barcelona u petak igra veliki derbi protiv Bayerna u okviru četvrtfinala Lige prvaka.

Završnica Lige prvaka koja se igra u Lisabonu počela je večeras utakmicom Atalanta - PSG, dok nas u petak očekuje veliki derbi između starih rivala Barcelone i Bayerna.

Katalonci nemaju baš sezonu za pamćenje jer su još uvijek bez trofeja, te im je Liga prvaka jedina šansa da spase sezonu. No, Bayern je u odličnoj formi i jasno je da ih očekuje velika borba.

Pred ovaj meč za španske medije govorio je i napadač Barce, Antoine Griezmann, koji je izjavio da se pripremio kao da će u Lisabonu boraviti do 23. avgusta, odnosno do finala Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Pripremio sam se kao da ostajemo do 23. avgusta, kao da ćemo igrati finale. Ponio sam i svoj PlayStation", poručio je Griezmann, koji se potom ozbiljnije osvrnuo na meč protiv Bayerna.

"Radujemo se utakmici s Bayernom, pripremali smo se taktički za nju i smatramo da smo spremni. Znamo da će biti teško, svjesni smo svega. Očekujem odličan meč. Igrao sam protiv Bayerna 2016. godine i to je završilo dobro. Tada sam preko njih ušao u finale, ali to je sada manje bitno, fokusirani smo na ovaj susret u petak. Spremni smo".

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

JJ90
Pa ko ti brani, ostani poslije petka do finala i igraj plejke. Ha ja
5 4
goku_iz_sirokog
Nema mi mržeg igrača, valjda će ih Svabe zgazit
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi