Griezmann prognozirao ko će osvojiti Ligu prvaka
Foto: EPA

Napadač Atletico Madrida

Griezmann prognozirao ko će osvojiti Ligu prvaka

Francuski fudbaler Antoine Griezmann usudio se da prognozira ko će osvojiti ovogodišnje izdanje Lige prvaka. 

U velikom finalu koje će biti odigrano 3. juna u Cardiffu snage će odmjeriti Juventus i Real Madrid, a za italijanski klub to će biti prilika da osvoji prvu titulu u tom takmičenju još od sezone 1995/1996. 

Na pitanje španskih novinara kome daje prednost u finalu, Griezmann je odgovorio:

"Juventus će osvojiti Ligu prvaka, dok je Buffonu pripasti Zlatna lopta", prognozirao je Griezmann. 

S druge strane, Griezmannovom Atleticu nije pošlo za rukom da se drugu godinu zaredom domogne finala. 

"Finale boli više od polufinala. Razmišljaš o tome kako ćeš podići pehar, a onda se desi poraz. Teško je opisati to. Iako ove sezone nismo osvojili trofeje koje smo željeli, situaciju poboljšava činjenica da ćemo i naredne sezone igrati u Ligi prvaka", istakao je Griezmann koji je ove sezone postigao 26 pogodaka u svim takmičenjima za Atletico. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi